Vragen over Chiptwister?

De antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen.

Waar is Chiptwister gevestigd?

Het hoofdkantoor van Chiptwister is in Tonden, Nederland.

Wat is de mission statement van het bedrijf?

“Het vervullen van de eetlust van iemands verbeelding door middel van een onderscheidende en complete eetervaring.”

Is de Chiptwister gezond?

Doordat de Chiptwister vers wordt gemaakt en slechts één keer kort gebakken, worden belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, antioxidanten en vezels beter behouden dan bij andere snacks. Daarnaast is de Chiptwister ook noten- en glutenvrij.  

Hoe kan ik ervoor zorgen dat Chiptwister mijn non-profit evenement sponsort of een donatie doet?

Een aantal van onze eerdere activiteiten zijn in de vorm van merksponsoring geweest, zoals het leveren van cateringfaciliteiten op locatie voor fondsenwervende evenementen.

Als je wilt dat we jouw initiatief in overweging nemen voor een donatie of sponsoring, stuur je voorstel dan naar info@chiptwister.nl We zijn blij om veel van deze voorstellen te mogen ontvangen, maar houd er rekening mee dat we niet overal ja op kunnen zeggen. Geef ons vier tot zes weken de tijd om jouw verzoek in overweging te nemen.

Ik heb een vraag over mijn factuur. Met wie moet ik contact opnemen?

Voor alle vragen over facturering en lopende contracten kun je contact opnemen met onze Administratie via telefoonnummer +31 (0)6 12 66 71 34 / +31 (0)6 50 80 21 12 of e-mail administratie@chiptwister.nl

Ik ben geïnteresseerd in eigenaarschap van een Chiptwister franchise. Hoe kan ik meer informatie ontvangen?

We hebben een speciaal gedeelte op deze site waar meer informatie wordt gegeven over franchising. Deze informatie kun je hier vinden.  

Wat is de technologie achter de Chiptwister?

We hebben twee internationaal gepatenteerde speciaal ontworpen machines. Je kunt contact opnemen met onze Franchise afdeling voor meer informatie via telefoonnummer +31 (0)6 12 66 71 34 / +31 (0)6 50 80 21 12.  

Hoe kan ik ingrediënten en materiaal bestellen?

Als onderdeel van de franchise-overeenkomst is het nodig om te kunnen bewijzen dat de juiste ingrediënten en materialen lokaal aanwezig zijn. Daarnaast hebben we voor sommige regio’s en gebieden een lijst samengesteld met gewenste leveranciers en fabrikanten die Chiptwister-geschikte aardappelen, olie, bamboestokjes en servetten kunnen leveren.  

Ik heb een communicatie-idee, hoe kan ik dat insturen?

Op ons consumentenkanaal, facebook.com/chiptwister laten we onze promoties zien. Maar als je zelf een idee hebt, neem dan contact met ons op.  

Wat is de prijs van een Chiptwister?

De prijs van een Chiptwister varieert afhankelijk van de locatie en markt. De aanbevolen retailprijs per stuk ligt tussen de €2,50 en €2,95.  

Wat zijn de reclameactiviteiten van Chiptwister?

Chiptwister is veelal aanwezig op locaties met een grote toeloop van mensen. Veel mensen ontdekken Chiptwister door de hoge merkaanwezigheid op deze locaties. De relatie tussen het merk en de consument wordt onderhouden door activiteiten op de consumentenwebsite van Chiptwister: facebook.com/chiptwister 

Hoe regelt Chiptwister de afvalverwerking?

De individuele themaparklocaties beheren de afvalverwerking. We onderzoeken samen met hen de huidige duurzaamheidsprocessen en brengen continu verbeteringen aan. Chiptwister heeft relatief weinig afval doordat het niet in plastic bakjes geserveerd wordt. 

Wat is het Chiptwister-beleid met betrekking tot recycling?

Voor onze activiteiten in Nederland zijn we op dit moment samen met de themaparken bezig om ervoor te zorgen dat de geschikte recycleprocedures voor het eind van 2015 ingevoerd zijn.  

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Al onze ingrediënten zijn van Nederlandse bodem. 

Hoe kan ik contact opnemen met Chiptwister?

We horen graag jouw gedachten en ideeën. Via telefoonnummer +31 (0)6 12 66 71 34 / +31 (0)6 50 80 21 12. Of via e-mail: info@chiptwister.nl